4 april 2009

Hur fort cyklar du?


Ja, det vet du nog själv eftersom du troligen har en egen cykeldator. Men jag gillar ändå den här västen som är cool då den också visar för andra hur fort du själv cyklar. Utmana andra att hänga på din fart! Passar speciellt bra då du tränar/tävlar på kvällar & nätter eftersom den &så har reflexer vilket ökar säkerheten i trafiken! Helt enkel en "måste produkt". Cykelsporten är ett eldorado för pryl-galna, eller hur? Skriv upp på önskelistan!

7 kommentarer:

 1. Hallå Ulf,

  Sablar vad ens fåfänga skulle sig en knäck av att ha en sådan väst på sig. För att inte tala om ens ben, man skulle ju behöva trampa livet ur sig för att inte framstå som en allt för dålig cyklist. För cyklister är väl som fiskare, man skarvar väl gärna när man pratar med utomstående om hur fort det går etc.

  Ha en bra dag,

  Admin /cyklebloggar

  SvaraRadera
 2. Eller hur? Men här går det inte att skarva, endast verklig-osminkad prestation gäller! Kanske finns det av/på knapp eller kanske rentutav en "skrytknapp" som lägger på sisådär 20%...

  SvaraRadera
 3. Jag älskar alla gadgets inom sporten men denna väst ger nog bara en släng av samvetskval...
  Alla vet ju att när man pratar med likasinnade om sin senaste runda blir det lätt att ens medelhastighet skrytsamt avrundas uppåt till 31 km/h istället för de 30,2 km/h som Polarklockan så korrekt och otvivelaktigt anvisar.
  Dock - en cool grej!
  /H

  SvaraRadera
 4. Hmmmm..... om man skulle köpa en liknande tröja och trycka dit ett par neonfärgade siffror själv....3siffrigt verkar suspekt antar jag ;-)

  //M

  SvaraRadera
 5. M - 3siffrigt passar dig, men ännu bättre är det om du byter ut siffrorna mot bokstäver och skriver något istället. Vad? Inga problem då du alltid har bra svar på tal...

  H - Om jag känner dig rätt så är det tvärtom. Din ödmjukhet gör att du snarare avrundar neråt. Så den här coola västen gör att du kommer mer till din rätt & ära.

  SvaraRadera
 6. Jag kan bara ett ord på 3 bokstäver.

  //M

  SvaraRadera
 7. Hemliga M - Alla goda ting är ju 3, så vad kan det vara?

  SvaraRadera