12 april 2009

Från millisekund till evighet


Det tog bara en millisekund... att få en känsla som troligen varar i evighet! Det var min upplevelse när jag fick mina Mavic Open Pro hjul byggda av Anders i Göteborg. Tre "Darlings". Ja faktiskt blev det så, 2 framhjul varav ett med Schmidt nav Son 20R 6v/3W (beroende på om det blir nattkörning eller inte) och det andra med nav Campa Record + 1 bakhjul med nav Campa Chorus.


Lägg därtill att de har blivit utrustade med reducerade ekrar 2mm/1,5 mm silver Sapim Race (290 mm, 3 kors) resp. Laser (286 mm. 2 kors) och klädda med Grand Bois Cerf Blue Label 26 mm däck! Gissa vad jag ska göra i helgen... Gul Påsk på er!

4 kommentarer:

 1. Jag fattar inte många bokstäver och siffror ovan men jag gläds åt din iver och smittande lyckokänsla!
  Jag antar att du dock fortsättningsvis - trots FANTASTISKA NYA GREJOR - inte slipper trampa?
  Så på ngt "träningspass" kanske vi ses ändå framöver? ;-)

  //M

  SvaraRadera
 2. M - Nu är det en ännu större glädje att trampa! Presenterade mina fälgar för vägen och det blev kärlek direkt - som ett leende från himlen! Visst ses vi på träningspassen...

  SvaraRadera
 3. Hej
  Grand Bois däcken är suveräna, jag har dock ej kört 26 mm, bara på Grand Bois Cerf 28, Cypres 622 x 30. Har använt dom sedan våren 2007, fast på PBP 07 så hade jag Michilin ProRace 2 622 x 25. Fast nu kommer jag använda Challange Paris-Roubaix 622 x 27. Jag vet inte om Anders säljer dom.

  Hoppas att du har skaffat Schmidt Edelux lampa, den är suverän, har den på min nya hoj.

  Olle

  SvaraRadera
 4. O - Anders hade inte 28 mm så det fick bli 26 mm. Är det stor skillnad tror du? Var det någon skillnad mellan 28 & 30? Hur många mil tror du att dom håller? Ska titta mer på de däcken du nämner och givetvis pröva. Kan man ha för många däck i förrådet?

  Oh Yes, det blev en Schmidt Edelux - galet bra! Har faktiskt beställt en till av Anders - av ren empatiska behov - inget annat!

  SvaraRadera