8 mars 2009

Låsta känslor?

Ensam står den och längtar efter någon som bryr sig om. Bortglömd på ett ställe sedan 5 månader tillbaka. Orörd, otränad, "opysslad". Ett förhållande som varit inaktiv och utan ömhet & värme under lång tid, vilket normalt skulle äventyra en långvarig relation. Men i botten finns det samtidigt en stark ömsesidig passion, en lidelse som betyder en stark förkärlek till gemensamma äventyr som väntar och som överbryggar alla låsta och obesvarade känslor. Vet och har läst många bloggar om att det just nu pågår en himla massa "förlåtaochrepareragamlasynder" aktiviteter med att ansa, planera för gemensamma utflykter och överraska med att byta ut det som är slitet med nya investeringar i "top-of-the-line" prylar. Det brukar fungera och hjälpa när kanalen inte varit inställd på samma våglängd under en tid och sändare & mottagare inte nått varandra. Men nu är det dags... Buss på cykeln & skäm bort den precis lika mycket som du gör mot dem du älskar mest, punktmarkera varandra, i alla fall så länge det är vår-sommar-höst och härligt cykelväder ute. Visst är det härligt, för fast den mycket pengar kostar... står den inte där och rostar. Gammal kärlek kan visst rosta, men inte här... för här finns inga låsta känslor!!

2 kommentarer:

  1. Hej Ulf!
    Tack för en trevlig vistelse hos Eva och grattis till ett bra Vasalopp. Sitter och filar på nästa utmaning som skall hålla en igång under sommaren. Cyklingen dyker hela tiden upp som det bästa alternativet och här inspireras jag givetvis av dig! Skulle behöva lite tips på bra cykel märken och vad man bör tänka på när man skall köpa en tävlingscykel. Har idag ett mellanting på touring/tävling. Maila mig gärna så kan vi höras av.
    Mvh. Daniel Eriksson

    SvaraRadera
  2. Tack själv Daniel & grattis till din fina medalj! Bra val & beslut du kommit fram till. Ger dig gärna lite råd. Skjut iväg ett mail till ulf.stal@home.se så får jag din mailadress så kan jag ge dig några tips.
    Du är en förebild i spåret och troligen lika vass i sadeln. Cykling kommer att passa dig väldigt bra.

    SvaraRadera